Tentang

Tentang

Tentang Kami dan siapakah kami adalah Medina Food,  Syarikat Rayyan Network Solution 202103051424 (003240796-K). Kami mula beroperasi  dari tahun 2014 di Bukit Beruntung Rawang, Selangor. Pada tahun 2023 kami bertapak di Perak Tengah. Kami menyediakan Hidangan antara Akad Nikah, Keduri Tahlil, Rumah Terbuka, Jamuan Birthday, Sajian Korporat & Kerajaan Sekitar Perak Tengah.  Medina Food Diasaskan Oleh Puan Maizatul Shima dan Encik Hassan Min berdasarkan 13 tahun Pengalaman Hotel 5 Bintang dan Western Restoran.

Visi Kami

 Visi Kami bersungguh untuk memberikan perkhidmatan yang berkaitan dengan katering secara konsisten dari segi tepat waktu, kuantiti yang mencukupi dan keenakan makanan di setiap majlis yang diamanahkan disamping mengekalkan kualiti pada setiap masa. Kami amat mementingkan kepuasan pelanggan agar mereka mendapat pulangan nilai setara dengan bayaran yang kami terima.

Misi Kami

Misi Kami memberi perkhidmatan katering pilihan pengguna dengan komitmen untuk memberikan perkhidmatan bermutu tinggi dan sentiasa peka kepada keperluan pelanggan-pelanggan kami serta memberi perkhidmatan berkaitan katering dengan harga yang kompetitif dan secara professional.